Omgeving

De ligging

Side Star Beach is gelegen in Side, op ongeveer 1 kilometer van het bruisende centrum van Side en direct aan het strand. Het centrum is goed te belopen, maar u heeft ook de mogelijkheid om met de Turkse dolmus naar het centrum te gaan. Side is gelegen in de provincie Antalya en een ideale bestemming voor zowel stelletjes als gezinnen die houden van de zon en het strand. Side is echter veel meer dan alleen een prettige bestemming voor het klimaat. De oude havenstad heeft veel van de overblijfselen uit de oude tijd behouden en is daarmee een echte trekpleister geworden voor veel toeristen. In het gezellig centrum vindt u vele restaurants en bars waar u heerlijk kunt vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje. Ook vindt u aan de rand van Side diverse discotheken.

Vanaf Side is het  70 km naar Antalya, 65 km naar Alanya  4 km naar Manavgat.

Direct het strand

Het hotel is direct aan het privé-strand gelegen. Omdat het strand rustig afloopt is het ideaal voor kinderen, die vele meters het water in kunnen lopen. Vanaf het hotel loopt u de boulevard op, die u zal brengen naar het centrum van Side.

Bezienswaardigheden

Side zelf is al een bezienswaardigheid op zich, maar ook in de direct omgeving zijn er vele uitstapjes mogelijk. In de buurt van Side ligt het amfitheater Aspendon, een theater dat plaats biedt aan 15.000 bezoekers en waar vaak concerten en opera’s worden gegeven. Wanneer u in Side verblijft is het ook zeker de moeite waard een bezoekje te brengen aan Antalya. In het centrum van Antalya kunt u goed shoppen en eten en drinken. In deze grote Turkse stad is ook het bezichtigen van de haven de moeite waard en zult u bovendien veel mooie watervallen zien. Andere steden die leuk zijn om te bezoeken zijn Kümköy, Sorgun en Manavgat. In de omgeving kunt u verder vele activiteiten ondernemen, zoals een jeepsafari, raften of duiken.

Op de kaart